Over ons - De Uitkijk
X
Brasserie Events Zakelijk Lunch/diner Feest/borrel High Tea Brunch Trouwen Foto's Over ons Omgeving Corona Contact
reserveren
EVENTS BROCHURE
menu
reserveren
EVENTS BROCHURE
 

Over ons

Duinpaviljoen De Uitkijk – over ons

 

Al ruim 60 jaar een begrip in Kennemerland. De ligging bovenop het Kopje, het mooiste en grootste terras pal aan de duinen en de vele mogelijkheden voor verschillende events maken De Uitkijk uniek.

 

Begin 2018 is De Uitkijk overgenomen door David van Geene. De naam is gelijk gebleven, maar het interieur is van een nieuwe en frisse look voorzien. Denk aan wuivend duingras, schelpjes, veel natuurlijke en verrassende kleuren. En er is een gezellige Brasserie geopend die van dinsdag tot en met zondag open is voor koffie, lunch, borrel en diner. Half 2020 hebben wij een tweede verbouwing gehad en hebben we een gloednieuwe (open) keuken en mooie lounge gecreëerd. 

 

In onze karakteristieke zalen; de Duinzaal, de Grote zaal en de Blue Room, kan je terecht wanneer je iets wilt organiseren. Want wil je komen trouwen, vergaderen, iets anders vieren of organiseren, alles is mogelijk bij De Uitkijk.

 

Over de eigenaar:

 

David is opgegroeid in een ‘horeca gezin’ in Brabant en heeft van jongs af aan meegekregen hoe je het mensen naar de zin maakt. Na een carrière in het hotelwezen, de eventsbusiness en reclame wilde David toch terug naar het geliefde horecavak.