X
Brasserie Events Zakelijk Lunch/diner Feest/borrel High Tea Brunch Trouwen Foto's Over ons Omgeving Contact
reserveren
EVENTS BROCHURE
menu
reserveren
EVENTS BROCHURE
 

Over ons

Duinpaviljoen De Uitkijk

 

Al ruim 60 jaar een begrip in Kennemerland. De ligging bovenop het Kopje, het mooiste en grootste terras pal aan de duinen en de vele mogelijkheden voor verschillende events maken De Uitkijk uniek.

 

Begin 2018 is De Uitkijk overgenomen door David van Geene en Hans Schlüter. De naam is gelijk gebleven, maar het interieur is van een nieuwe en frisse look voorzien. Denk aan wuivend duingras, schelpjes, veel natuurlijke en verrassende kleuren. En er is een gezellige Brasserie geopend die van woensdag tot en met zondag open is voor koffie, lunch, borrel en diner.

 

In onze karakteristieke zalen; de Duinzaal, de Grote zaal en de Blue Room, kan je terecht wanneer je iets wilt organiseren. Want wil je komen trouwen, vergaderen, iets anders vieren of organiseren, alles is mogelijk bij De Uitkijk.

 

Over de eigenaren:

 

David is opgegroeid in een ‘horeca gezin’ in Brabant en heeft van jongs af aan meegekregen hoe je het mensen naar de zin maakt. Na een carrière in het hotelwezen, de eventsbusiness en reclame wilde David toch terug naar het geliefde horecavak. Hans is een ondernemer uit Haarlem met daarnaast ook veel ervaring in events.
Hij is mede-eigenaar van 4 horecabedrijven in Haarlem; Café Colette, Café Pieck, Pizzabar Nolita en Westhoff.