X
Brasserie Events Zakelijk Lunch/diner Feest/borrel High Tea Brunch Trouwen Foto's Over ons Omgeving Contact
reserveren
EVENTS BROCHURE
menu
reserveren
EVENTS BROCHURE
 

 

 

DE UITKIJK OPENT GRATIS HAAR DEUREN VOOR LEUKE INITIATIEVEN UIT DE REGIO

 

De Uitkijk, gelegen op de enige ‘berg’ (42m) in de omgeving, stelt haar locatie regelmatig gratis beschikbaar voor events van, voor en door bewoners uit de regio Haarlem, Bloemendaal en omgeving. Het concept is bedacht omdat we het belangrijk en leuk vinden dat er lokale live activiteiten georganiseerd worden in een tijd dat alles meer individualiseert en digitaliseert. Vaak is het een uitdaging voor mensen om een event te organiseren en een geschikte betaalbare locatie te vinden en De Uitkijk wil juist die drempel voor iedereen verlagen. 

De komende maanden gaan er op meerdere vlakken sessies plaatsvinden, zoals sport, cultuur, kids, culinair maar ook debat of informatie. En U kunt een van de organisatoren zijn. Wij staan overal voor open zolang het event voor iedereen toegankelijk is en geen commercieel uitgangspunt heeft.

 

Wil je ook wat leuks organiseren?
Neem dan contact op met ons via info@deuitkijkbloemendaal.nl en dan gaan we graag in gesprek. 

 

Programma:

 

Donderdag 21 maart 19.30 uur – OP DE BERG – PING PONG!
Op deze avond veranderd De Uitkijk 2 zalen tot ware tafeltennis arena’s. Een heus tafeltennistoernooi waar liefhebbers uit de regio gaan strijden om de felbegeerde titel beste ‘Ping ponger Op de Berg’, een begin van nu al een traditie. Inschrijfgeld € 10,- aan de deur te voldoen. Aanmelden kan HIER.

 

Zondag 7 april 15.00 uur – OP DE BERG – KIDS!
Knutselen, klussen, knippen en plakken, het mag allemaal op deze dag in De Uitkijk. Voor kinderen van 6-10 jaar organiseren we een speciale klus en knutselmiddag

 

Zondag 28 april 10.00 uur – OP DE BERG – WERK AAN JEZELF!
Constant Lamp geeft je praktische handvatten voor persoonlijke ontwikkeling in een kleine informele sessie op zondagmorgen. Welke patronen hebben invloed op je gedrag, hoe luister je, hoe reageer je, welke ‘verhalen’ hebben invloed op je gedrag. Kan je je eigen ‘story’ beïnvloeden? Een frisse workshop storytelling dus. 

 

OP DE BERG – GASTKOK! (datum nog niet bekend)
Zeg jij ook altijd dat je het beste bent in het maken van een bepaald gerecht? Ben je beroemd om jouw lasagna, of maak je de beste salade, hamburger of pasta die je kent? Dan is nu je kans om dat aan het publiek van de regio te laten zien. Kom een avond samen met onze koks je kookkunsten vertonen voor een grote groep gasten. Helemaal volgens jouw recept, en je bent een beroemde chef kok, in ieder geval voor een dag. 

 

Zondag 7 juli 15.00 uur – OP DE BERG – SNELSTE KLIMMER VAN HET KOPJE!
Iedereen kent ‘t Kopje en alle fietsers uit de weide regio hebben het kopje al eens bedongen. Maar wie doet dat nou eigenlijk het snelst? En niet na uren koersen, nee gewoon, van onder naar boven in zo’n kort mogelijke tijd. Niet meer niet minder. Inschrijvingen mogelijk vanaf begin juni. Meer info volgt.