X
Brasserie Events Zakelijk Lunch/diner Feest/borrel High Tea Brunch Trouwen Foto's Over ons Omgeving Contact
reserveren
EVENTS BROCHURE
menu
reserveren
EVENTS BROCHURE
 

Op de Berg Events

 

 

DE UITKIJK OPENT GRATIS HAAR DEUREN VOOR LEUKE INITIATIEVEN UIT DE REGIO

 

De Uitkijk, gelegen op de enige ‘berg’ (42m) in de omgeving, stelt haar locatie regelmatig gratis beschikbaar voor events van, voor en door bewoners uit de regio Haarlem, Bloemendaal en omgeving. Het concept is bedacht omdat we het belangrijk en leuk vinden dat er lokale live activiteiten georganiseerd worden in een tijd dat alles meer individualiseert en digitaliseert. Vaak is het een uitdaging voor mensen om een event te organiseren en een geschikte betaalbare locatie te vinden en De Uitkijk wil juist die drempel voor iedereen verlagen. 

De komende maanden gaan er op meerdere vlakken sessies plaatsvinden, zoals sport, cultuur, kids, culinair maar ook debat of informatie. En U kunt een van de organisatoren zijn. Wij staan overal voor open zolang het event voor iedereen toegankelijk is en geen commercieel uitgangspunt heeft.

 

Wil je ook wat leuks organiseren?
Neem dan contact op met ons via info@deuitkijkbloemendaal.nl en dan gaan we graag in gesprek. 

 

Programma:

Zaterdag 26 oktober- OP DE BERG – GASTKOK!

Zeg jij ook altijd dat je het beste bent in het maken van een bepaald gerecht? Ben je beroemd om jouw lasagna, of maak je de beste salade, hamburger of pasta die je kent? Dan is nu je kans om dat aan het publiek van de regio te laten zien. Kom een avond samen met onze koks je kookkunsten vertonen voor een grote groep gasten. Helemaal volgens jouw recept, en je bent een beroemde chef kok, in ieder geval voor een dag. 

 

14 November – OP DE BERG – OVER PUBERS!
Martine, Rosanne en Artje weten vanuit hun professie alles over Pubers en helpen je graag met praktische handvaten over omgang, coaching, voeding en nog veel meer om je te helpen met de opvoeding.

 

OP DE BERG – SNELSTE KLIMMER VAN HET KOPJE! (datum nog niet bekend)
Iedereen kent ‘t Kopje en alle fietsers uit de weide regio hebben het kopje al eens bedongen. Maar wie doet dat nou eigenlijk het snelst? En niet na uren koersen, nee gewoon, van onder naar boven in zo’n kort mogelijke tijd. Niet meer niet minder. Inschrijvingen mogelijk vanaf begin juni. Meer info volgt. 

 

Reeds georganiseerd: 

Donderdag 7 maart – OP DE BERG – MUZIEK! 
Dit was een heel gezellige sfeervolle avond met componist/pianist Guido Heeneman die mooie rustgevende muziek speelde in een intieme setting.

 

Donderdag 21 maart – OP DE BERG – PING PONG!
40 deelnemers gingen voor de titel ‘beste pingponger van de berg’ – het spel dat iedereen wel een beetje kan werd fanatiek bedreven maar het was vooral een hele gezellige avond in de tijdelijke tafeltennisarena ‘op de Berg’. 

 

Zondag 7 april – OP DE BERG – KIDS!

Op een prachtige warme en zonnige zondagmiddag hebben veel kinderen paasknutsels gemaakt. Onder leiding van de KinderKnutselClub hebben ze paasmaskers en tekeningen gemaakt. En slijm, veel slijm. En als afsluiter een paaspizza zelf belegd en uiteraard op gegeten! Groot succes!

 

Zondag 28 april 10.00 uur – OP DE BERG – WERK AAN JEZELF!
Constant Lamp gaf allerlei praktische handvatten voor persoonlijke ontwikkeling in een kleine informele sessie op zondagmorgen. 15 deelnemers zijn interactief met elkaar bezig geweest. 

 

Zondag 19 mei 14.30 uur – OP DE BERG – PROEF DE ZEE!
Het gebruik van zeewier in de keuken is veel meer dan alleen sushi. Anne Fleur Sanders en Anya van de Wetering schreven er een boek over en vertelden erover terwijl iedereen ook kon proeven uiteraard. Dit was een meer dan geslaagde sessie met meer dan 60 bezoekers.