X
Brasserie Events Zakelijk Lunch/diner Feest/borrel High Tea Brunch Trouwen Foto's Over ons Omgeving Contact
reserveren
EVENTS BROCHURE
menu
reserveren
EVENTS BROCHURE
 

Op de Berg Events

 

 

De Uitkijk opent gratis haar deuren voor leuke initiatieven uit de regio

De Uitkijk, gelegen op de enige ‘berg’ (42m) in de omgeving, stelt haar locatie regelmatig gratis beschikbaar voor events van, voor en door bewoners uit de regio Haarlem, Bloemendaal en omgeving. Het concept is bedacht omdat we het belangrijk en leuk vinden dat er lokale live activiteiten georganiseerd worden in een tijd dat alles meer individualiseert en digitaliseert. Vaak is het een uitdaging voor mensen om een event te organiseren en een geschikte betaalbare locatie te vinden en De Uitkijk wil juist die drempel voor iedereen verlagen. 

De komende maanden gaan er op meerdere vlakken sessies plaatsvinden, zoals sport, cultuur, kids, culinair maar ook debat of informatie. En U kunt een van de organisatoren zijn. Wij staan overal voor open zolang het event voor iedereen toegankelijk is en geen commercieel uitgangspunt heeft.

 

Wil je ook wat leuks organiseren?
Neem dan contact op met ons via info@deuitkijkbloemendaal.nl en dan gaan we graag in gesprek. 

 

Programma ‘OP DE BERG’ 

Donderdag 26 maart 2020 – OP DE BERG – PING PONG! – UITGESTELD IVM LOCKDOWN CORONA
Wie wordt de beste tafeltennisser van het Kopje? In een heus tafeltennistoernooi dat alweer voor de 3e keer wordt gehouden wordt hard gestreden om deze schitterende titel te behalen. DIT EVENT IS UITGESTELD TOT EEN NADER TE BEPALEN DATUM. 

 

Zondag 5 april 2020 – OP DE BERG – BARRÉ! – UITGESTELD IVM LOCKDOWN CORONA
Geen ballet, geen Yoga en ook geen Pilates. Maar wel een combinatie van die drie op muziek. Uitdagende nieuwe fitness rage onder leiding van Eveline Wagner waar je ook echt aan de bak moet :). 

 

Zaterdag 11 april 2020 – OP DE BERG – GASTKOK! met Bas en Jacques – UITGESTELD IVM LOCKDOWN CORONA
Hobbykoks Bas en Jacques uit Bloemendaal komen hun kunsten vertonen en nemen voor 1 dag de regie van onze keuken over met een Chinees menu! DIT EVENT IS UITGESTELD TOT EEN NADER TE BEPALEN DATUM. 

 

Zaterdag 25 april 2020 – OP DE BERG – GASTKOK! met Elisabeth en David
Elisabeth en David uit Overveen koken als vrienden graag samen met en voor vrienden. Nu gaan ze een keer voor het ‘echie’, vanuit de keuken in De Uitkijk heerlijk Frans voor je koken! Meer informatie en reserveren: https://opdeberg-gastkok25-04.eventbrite.nl

 

16 MEI – ‘OP DE BERG’ – GASTKOK! – Ulrike Insam
Ulrike is 100% Italiaans maar ook echt Overveens en maakt oa asperges op Zuid-Tiroler-Italiaanse wijze! Meer informatie en reserveren via https://opdeberg-gastkok16-05.eventbrite.nl

 

OP DE BERG – SNELSTE KLIMMER VAN HET KOPJE! (datum nog niet bekend)
Iedereen kent ‘t Kopje en alle fietsers uit de weide regio hebben het kopje al eens bedongen. Maar wie doet dat nou eigenlijk het snelst? En niet na uren koersen, nee gewoon, van onder naar boven in zo’n kort mogelijke tijd. Niet meer niet minder. Inschrijvingen mogelijk vanaf begin juni. Meer info volgt. 

 

Reeds georganiseerd: 

Donderdag 7 maart 2019 – OP DE BERG – MUZIEK! 
Dit was een heel gezellige sfeervolle avond met componist/pianist Guido Heeneman die mooie rustgevende muziek speelde in een intieme setting.

 

Donderdag 21 maart 2019 – OP DE BERG – PING PONG!
40 deelnemers gingen voor de titel ‘beste pingponger van de berg’ – het spel dat iedereen wel een beetje kan werd fanatiek bedreven maar het was vooral een hele gezellige avond in de tijdelijke tafeltennisarena ‘op de Berg’. 

 

Zondag 7 april – 2019 OP DE BERG – KIDS!

Op een prachtige warme en zonnige zondagmiddag hebben veel kinderen paasknutsels gemaakt. Onder leiding van de KinderKnutselClub hebben ze paasmaskers en tekeningen gemaakt. En slijm, veel slijm. En als afsluiter een paaspizza zelf belegd en uiteraard op gegeten! Groot succes!

 

Zondag 28 april 2019 OP DE BERG – WERK AAN JEZELF!
Constant Lamp gaf allerlei praktische handvatten voor persoonlijke ontwikkeling in een kleine informele sessie op zondagmorgen. 15 deelnemers zijn interactief met elkaar bezig geweest. 

 

Zondag 19 mei 2019 – OP DE BERG – PROEF DE ZEE!
Het gebruik van zeewier in de keuken is veel meer dan alleen sushi. Anne Fleur Sanders en Anya van de Wetering schreven er een boek over en vertelden erover terwijl iedereen ook kon proeven uiteraard. Dit was een meer dan geslaagde sessie met meer dan 60 bezoekers.

 

Zaterdag 26 oktober 2019 – OP DE BERG – GASTKOK! met Matijs Bergman 

Hobbykok Tijs werd onze eerste van – als het goed is – vele gastkoks die nog komen gaan. Voor één dag voor het echie koken voor een grote groep gasten en de regie van een professionele keuken overnemen. Matijs liets gasten een heerlijk Indonesisch menu eten op een zeer gezellige en volle! zaterdagavond. Bravo Matijs!!

 

14 November 2019 – OP DE BERG – OVER PUBERS!
Martine, Rosanne en Artje vertelden vanuit hun professie alles over Pubers en hielpen met praktische handvaten over omgang, coaching, voeding en nog veel meer om onze gasten te helpen met de opvoeding van Pubers. Een meer dan interessante en goed bezochte avond.