Duinpaviljoen de Uitkijk | Feest | Borrel | Groepen | Duinen | Bloemendaal
X
Brasserie Events Zakelijk Lunch/diner Feest/borrel High Tea Brunch Trouwen Foto's Over ons Omgeving Corona Contact
reserveren
EVENTS BROCHURE
menu
reserveren
EVENTS BROCHURE
 

FEEST / BORREL

*Uiteraard is alles anders nu we te maken hebben met het Coronavirus en we ons aan de opgelegde maatregelen moeten houden. Maar we kunnen wellicht nog steeds iets voor je betekenen, neem daarom contact met ons op voor de mogelijkheden en vragen: events@deuitkijkbloemendaal.nl of 023- 525 11 62.

 

Wat de reden voor het geven van een feest of borrel ook mag zijn, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Meedenken over speciale aankleding, muziek, een bijzonder welkomst drankje, we doen het graag. Desgewenst serveren we tijdens uw feest of borrel lekkere hapjes aan het begin of juist einde van de avond, het kan allemaal. Kijk daarvoor HIER.

 

Dranken worden bij ons altijd berekend op basis van nacalculatie. Wij werken niet met ‘onbeperkt’- arrangementen, omdat het gebruik altijd af hangt van het tijdstip van de dag en de grootte, leeftijd en drankverbruik van de groep.

Om wel een beeld te hebben van de mogelijke kosten vindt u hieronder een indicatie van drankgebruik per persoon per uur. Alle indicaties zijn op basis van Hollands assortiment (frisdrank, bier, huiswijn en binnenlands gedestilleerd) dranken. 

 

Indicatie drank pp 1 uur      € 9,00

Indicatie drank pp 2 uur      € 15,00

Indicatie drank pp 3 uur      € 21,50

Indicatie drank pp 4 uur      € 28,50