Duinpaviljoen de Uitkijk | Zakelijk | Vergaderen | Duinzicht | Natuur
X
Brasserie Events Zakelijk Lunch/diner Feest/borrel High Tea Brunch Trouwen Foto's Over ons Omgeving Corona Contact
reserveren
EVENTS BROCHURE
menu
reserveren
EVENTS BROCHURE
 

Zakelijk

Ook in deze Corona-tijd is er op zakelijk gebied nog steeds veel mogelijk. Een presentatie, vergadering of een heisessie organiseren? Wij garanderen 1.5 meter afstand en veel bewegingsvrijheid. Daarnaast weten we hoe fijn en belangrijk het is als de omgeving dan ook inspirerend is, helemaal als je al maanden thuis werkt.  Bij ons garanderen we dat je genoeg privacy hebt en hebben we voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
Wij hebben 3 verschillende ruimtes die aan je wensen kunnen voldoen. Allemaal met een prachtig uitzicht en een eigen terras. Ook denken we graag mee (indien het volgens de richtlijnen is) mocht er interesse zijn in extra activiteiten met de groep buiten ons terrein. Zie hieronder onze 3 zalen met ieder hun eigenschappen.

 

Voor een overzicht van de mogelijkheden en prijzen klik op onderstaande button.

 

 
Wij bieden vanaf heden ook verschillende vergader arrangementen aan, via onderstaande button kunt u zelf vrijblijvend een offerte opvragen. Deze zijn uiteraard nog naar uw eigen wensen aan te passen. Zodra u een offerte heeft opgevraagd zullen wij contact met u opnemen.